Velg seksjon Primo
<<<januar 2020><<
januar 2020
30310102030405

Gruppen består av 1. og 2. trinn.

Kaia og Miriam jobber her.

I god tradisjon inviterer vi igjen til juleavslutning med bål, gløgg, grøt og en fantastisk lysfest i skogen. Møt opp i god tid da parkering kan være en utfordring.

Vi tar i mot påmelding på Vipps til 549000

200,- pr familie eller 60,- pr person

Prisen inkluderer hele pakken med mat drikke, show og en deilig julestemning. Velkommen til foreldre, søsken og besteforeldre + +

Heisann!

Denne uken har vært innholdsrik for oss på Primo :) Vi har hatt fine arbeidsøkter, uteskole i nydelig vær, tur til skøytebanen, og vært på kunstutstilling i Kristiansand! I tillegg til alt dette prøver vi også å jobbe med litt nøkkelferdigheter i klasserommet. Struktur og orden er viktige ting som vi har fokus på. Vi jobber også med dagligliv øvelser i forhold til hvordan vi beveger oss i klasserommet, hvordan vi ber om hjelp, hva slags stemme vi bruker, hvordan vi sitter i samling, og hva vi gjør i overganger. Disse tingene kan dere også gjerne snakke litt med barna om hjemme, det er fint å ha dere med på laget her.

Vi vil ønske dere en god helg!

Hilsen oss på Primo!

Hei!

Vi har hatt en variert og spennende uke på Medio.

Mandag og tirsdag har det vært gode. lærerike og positive arbeidsdager. Elevene jobbet godt med planene sine.

Tirsdag var vi hele skolen på skøytebanen på Myra i Arendal. Dette ble en dag med strålende vær, blide barn, nye vennskap og masse mestring.

Torsdag var vi på Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand i regi av den kulturelle skolesekken. Utstillingen vi fikk være med på het Krefter. Vi fikk en omvisning og workshop etterpå. Tilbakemeldingen fra museumet var positive. De skrøt av en positiv, undrende og ærlig gjeng.

Hilsen oss på Medio

Hei alle sammen, og godt nytt år!

Det var herlig å treffe gjengen igjen, og vi har hatt en flott uke! Vi startet uken med ny arbeidsplan, og presentasjoner i nye tema. Vi har blant annet om husdyr, Jesus som gjør tegn og under, og landet vårt denne perioden.

På uteskole på tirsdag var vi på tur til Mauritz plass. Her koste alle seg, og leken gikk ivrig mens vi var der. Vi prøvde nye ting i mitt valg timen denne uken, nemlig yoga, det var morsomt ;)

Vi ønsker alle en god helg!

Hilsen oss på Primo.

Så var vi kommet så nærme jul som vi kommer på skolen ;)

Denne uken har vi laget stjerner, engler og lykter. Vi har pyntet og ordnet til lysfest. Etterpå måtte det ryddes og vaskes, og det er de jammen ganske gode til på Primo! Vi avslutter uken med julegudstjeneste og godteridag i morgen, før vi tar juleferie.

Vi takker alle for et fint halvår, og gleder oss til det neste!

Vi vil også ønske hver og en god jul og et riktig godt nytt år :)

Julehilsen fra Kristin, Kristine og Mirjam

Hei alle sammen!

Denne uken har vi virkelig hatt juletema på Primo. Vi har jobbet med juleoppgaver i både norsk, matte og engelsk. Det er gøy! Det lages også julepynt i kunst og håndverk, og mer skal det bli når vi går igang med juleprosjekt de neste dagene. Det er alltid gøy og litt kaotisk med juleprosjekt, men som vi gleder oss til den store lysfesten :)

Vi ønsker dere alle en god 3.adventshelg!

Hilsen oss på Primo.

Hei dere!

Da var jula i gang. Denne uken har det skjedd mye gøy! Hver morgen tenner vi andventslys, synger julesanger, og trekker pepperkakehjerter. Vi har også laget litt julepynt, det må jo til. Vi avsluttet uka med kakebaking, spill, og nydelig lapskausmiddag hjemme hos Mirjam. Det var veldig koselig, og en skikkelig vellykket dag! Ungene var superfornøyde, og det var visst de voksne også :)

Så med det ønsker vi alle en fin adventshelg!

Mvh oss på Primo.

Hei dere!

Denne uken har vi kost oss med litt juleforberedelser på Primo. Det er hyggelig med litt av det, innimellom norsk, matte og andre fag. Det er mye godt arbeid i arbeidsøktene, og mange som jobber på med materiell! Nå er det nedtelling til Desember, og flere spente barn. Vi skal ha omvendt julekalender i år også, pengene går til barnehjemmet vi støtter i Kenya. Dere kan sende valgfritt beløp med barna i en konvolutt, de skal ikke merkes med navn. Vi ønsker alle en god første adventshelg!

Hilsen oss på Primo :)