Velg seksjon Primo
september 2020
31010203040506
28293001020304

Gruppen består av 1. og 2. trinn.

Kaia og Miriam jobber her.

Hei alle sammen!

Her kommer litt fra denne uken!
På mandag fikk vi høre fortellingen om livets utvikling :) Det er så mye spennende å lære om her.
Vi jobber med jordens æraer, og lærer om hvilke dyr og vekster som fantes på ulike tider.
Det siste livet som kom hadde en mye større hjerne enn alle andre skapninger, hvem var det??

Uken har vært veldig fin, Det er mye godt arbeid i arbeidsøktene, og god ro i klasserommet.
Små og store trives.
Nå får vi lov å leke sammen med Medio når vi er ute. Det var det noen som ble veldig glade for.
Vi er i gang med utviklingssamtaler, og tar de siste neste uke.
Det er fint å få prate med dere, og kunne fortelle dere litt om hvordan vi har det :)

Vi ønsker alle en fin helg!

Hilsen oss på Primo

Hei alle sammen!

Denne uken har det vært mye god jobbing på Primo!
Elevene har fått mange presentasjoner om både bokstaver, tallsystem, gullperler og frimerkespill med mer.
Det er gøy å se ivrige elever som jobber i vei.

Vi har også hatt en nydelig høst-uke, og virkelig fått kost oss ute i fint vær i friminutt, og på uteskole.

Dette var siste uke på denne arbeidsplanen, så neste uke er det ny plan,
Vi starter da med temaet "Livets utvikling". Det skal bli veldig spennende.

Vi minner om at vi nå er trådt inn i første høstmåned, og at elevene trenger regntøy, støvler, og kanskje en fleece tilgjengelig på skolen.
Skiftetøy er også nødvendig å ha på plass.
Vil også minne om innesko for de som ikke har det enda.

Vi ønsker dere en fin helg!

Mvh oss på Primo

Hei dere!
Da er andre hele uke av dette skoleåret straks over. Vi har hatt det så fint!
Veldig gøy å se at elevene begynner å finne seg til rette. Elevene ser ut til å kjenne rutinene nå, og vi ser mye smil, lek, samspill og trivsel.

Vi startet uken med tur til Østerhusskogen, og hadde en nydelig dag der. Oppdagelser av figurer i skogen, klatring i trær, litt læring om skogsdyr, og leting etter skjell på bibelskolestranda.
Videre i uka har vi hatt mange presentasjoner.
Vi har jobbet med frimerkespill og gullperler. Det har vært forsket på grønnsaker, frukt og bær, og de har også lært navn på frukt på engelsk.

Ikke minst har vi begynt å øve på BlimE-dansen!
Vi bruker mye tid på å skape et godt miljø i gruppen, både inne i klasserommet, og når vi er i lek ute. Vi snakker om det at alle skal kunne ha noen å være sammen med, hvordan man bør være mot andre, og at man faktisk må gi og ta i lek.
Vi synes vi har kommet langt allerede, og vi opplever at elevene har det bra. Da har også de voksne det bra.
Vi takker for en fin uke med barna deres, og ønsker alle en god helg!

Hilsen Primo-gjengen.

Hei dere.

Da har vi hatt vår første uke sammen på Primo, og for en fin uke det har vært. Vi har fokusert mye på å bli bedre kjent med hverandre, men er også kommet i gang med gode arbeidsøkter.

På arbeidsplanen er det satt opp arbeidsoppgaver med blant annet de fire regneartene i matematikk. I kulturfagene jobber vi tverrfaglig med universet og planeter m.m. Mirjam hadde en fin samling for oss på mandag. Da fortalte hun oss om universet, og hvordan jorden er bygget opp av både fast og flytende masse, i tillegg til gass. Elevene fulgte spent med, og delte mange tanker med oss etterpå. I norsk er de i gang med å bli kjent med bokstaver, og jobber nivådelt med materiell. Det er så flott å se hvordan de nye lærer seg raskt hvordan de skal bruke materiellet, og de som er godt kjent på Primo fra før, er med og hjelper de. Vi har også hatt uteskole hvor vi har vært på tur til gapahuken.

Vi minner om at elevene må ha ekstra skift hengende på skolen, i tillegg til regntøy og støvler de dagene det trengs.

Vi har bussvakter som kommer ned til bunnen av bakken både morgen og ettermiddag. Det er fint hvis dere foreldre kan vente der ved levering og henting, så blir deres barn med de opp på morgenen, og blir med busskøen ned på ettermiddagen. Da er det også mulighet for å spørre bussvakten hvis det skulle være noe dere lurte på. Husk at det også er mulighet til å ta kontakt på telefon hvis det skulle være noe.

Vi gleder oss til neste uke, og nye fine dager på Primo.

Mvh team Primo

Hei alle sammen!

Herlighet, så heldige vi er som får nyte fine mai-dager med de herlige ungene deres :)
Denne uken har bydd på gode arbeidsøkter, nydelig dag på Hesnesøya, og en strålende avslutning på uka med vår egen 17. mai- feiring.
Vi har heist flagget, sunget nasjonalsangen, og gått i tog. Hatt leker som sekkeløp, bowling, tomatløp og slå ned spiker. Fått nydelige pølser:)
Det hele toppet seg da rektor hadde booket isbilen, og den kom opp i skolegården med is til alle :)
For en dag!

Håper deres 17.mai-feiring blir like bra!
God helg!
Hilsen oss på Primo.

Vi hadde en fantastisk tur med båten på tur til Hesnesøya i dag. Hele Primo fikk en tur i båten og krabbesnørene fikk kjørt seg.

Elevene jobbet svært godt med bøkene sine i en lang, og god arbeidsøkt inne på gamle skolen. Det ble også en liten utflukt til LOS-hytta med guiden Leif i spissen. Neste onsdag planlegger vi samme tur med samme gjeng.

For en gjeng vi har! De jobber på med montessorimateriell, leser, regner, utforsker verdensrommet, leker, smiler og ler. Denne uken har det skjedd litt av hvert. Vi har hørt fortellingen om livets utvikling fra celler til amfibier, dinosaurer og mennesker. Vært på gøy eventyrforestilling med den kulturelle skolesekken, og vi har fått tre nye elever i andre trinn. Vi tar høstferie med smil om munnen og gleder oss til hva vi skal lære og oppleve frem mot jul. God høstferie alle sammen! Hilsen oss på primo.