Velg seksjon Medio

Gruppen består av 3. og 4. trinn.

Åse, Elise, Helene og Solveig jobber her.

Hei!

Denne uken har vært en fin og variert uke. Vi har vært på tur til Paradisbukta, og hatt besøk av Eirik og vært i ørretbekken. Vi har også jobbet med planen denne uken.

Vi starter på ny plan til mandag. Da er hovedtemaet Livets utvikling. Vi har temaer som dinosaurer, næringskjeder i havet, virveldyr og virvelløse dyr og mye annet spennende i kulturfag. I norsk jobber vi med skriftforming, leseforståelse, grammatikk og rettskriving. I matematikk jobber vi med alle de fire regneartene, doble og halve mengder og trekanten.

Hilsen Medio

Hei!

Mediogjengen har jobbet godt denne uken i de ulike fagene. Vi jobber med alle de fire regneartene i matematikk og leseforståelse, rettskrivning og ordklassene i norsk. Mange jobber fremdeles med universet i kulturfag.

På torsdag hadde vi besøk av Erik som fortalte oss om et Ørretprosjekt vi er så heldige å få være med på. Vi fikk vite litt om hvor den lever, og hvordan den gyter. Vi skal få lære mer om dette neste torsdag. Da skal vi ut å se på en av bekkene på Hesnes hvor ørreten gyter.

Vi ønsker dere alle en flott helg!

Hilsen Medio

Hei!

Nok en fin uke på Medio er over. Vi jobber fremdeles mye med rutiner, og samtaler rundt hvordan vi ønsker å ha det sammen på skolen. Vi snakker om hva  vi ønsker å lære mer om, og hvordan vi skal jobbe med dette.

I kulturfag er det fremdeles universet som er det store temaet. Vi jobber også med trekkfugler, sjøfugler, frukt og bær.

I matematikk og norsk jobber de godt både med materiell og i bøker.

Vi har meldt oss på Beintøft, et opplegg som handler om fysisk aktivitet.

Vi ønsker alle en riktig god helg!

Hei!

Vi har hatt en fin uke på Medio. Vi jobber fremdeles mye med ro, høflighet og vennskap. Medioelevene har også jobber godt med de ulike fagene.I matematikk har de jobbet med alle de fire regneartene. I norsk har det vært jobbet med diftonger. skj- lyden, grammatikk, diktat og leseforståelse.

Mange har også jobbet med ulike kulturfag.

Hei!

Vi har hatt en fin oppstart på Medio. Dette blir nok et fint skoleår med en herlig gjeng.

Forrige uke var vi på tur til Paradisbukta med en ivrig flokk. Vi har jobbet mye med vennskap, og hvordan vi ønsker å ha det på skolen.  Elevene har fått ny arbeidsplan, og er ivrige etter å lære. På fredag hadde vi fortellingen om Universets opprinnelse. Dette temaet skal vi fortsette å jobbe med fremover.

På Medio jobber Åse, Elise og Karin. I tillegg kommer Kaia tilbake etter fødselspermisjonen den 10. september.

Ha en fin helg!

Velkommen til foreldremøte på Hesnes Montessoriskole 19.mars kl 1730-1930

Sett av dag og tid nå.

Vi ønsker alle foreldre, familie og venner til årets lysfest her på skolen torsdag 20.des. denne uken.

Oppmøte i skolegården rundt bålet kl 1700

Vi regner med at lysfestens løype tar ca 1 time. Vi samles inne på skolen etter skogsturen til grøt og saft. Kanskje kommer nissen …..

Dette er også en god anledning til å ta med en venn barna vil vise skolen til.

Velkommen også til nye som skal begynne på skolen, eller vurderer å begynne.

Ta med kort, kontanter eller Vipps til grøten. Pris:40,- pp eller familiepris maks 200,-

Arrangementet slutter kl 1900

Noen bilder fra uke 47