Velg seksjon Forside
31010203040506
28293001020304
Innlogging nettsiden
Klikk her for å logge inn

LEKSEFRI skole.

Leksene gjør vi på skolen. Mange opplever at dette er en lettelse. Vi tror at kvaliteten på skolearbeid og ikke minst fritid og hjemme er best på denne måten.

Skolen ligger midt i naturen nært skog og sjø, -der vår skolebåt ligger vuggende klar til neste utflukt. Elevene kommer med skolebuss fra hele Grimstad og nabokommunene. Fri skoleskyss i hele kommunen. Den italienske barnelegen Maria Montessori, har utviklet geniale læringsmetoder og materiell, som vi tror passer til alle. Les mer om Montessori her.

• Alle barn er gode på noe

• Praktisk læring

• Hos oss lærer barna gjennom sansene.

Lyst til å søke om plass for ditt barn?

Første opptak for skoleåret 2019-2020

Søk innen 15. desember 2018.

«Tusen takk for at skolen deres har gitt vårt barn en helt ny livsglede og selvfølelse.» -Mor

Settimo uke 38

Hei!

Denne uken har vært en fin og variert uke. Vi har vært på tur til Paradisbukta, og hatt besøk av Eirik og vært i ørretbekken. Vi har også jobbet med planen denne uken.

Vi starter på ny plan til mandag. Da er hovedtemaet Livets utvikling. Vi har temaer som dinosaurer, næringskjeder i havet, virveldyr og virvelløse dyr og mye annet spennende i kulturfag. I norsk jobber vi med skriftforming, leseforståelse, grammatikk og rettskriving. I matematikk jobber vi med alle de fire regneartene, doble og halve mengder og trekanten.

Hilsen Medio

Hei alle sammen!

Her kommer litt fra denne uken!
På mandag fikk vi høre fortellingen om livets utvikling :) Det er så mye spennende å lære om her.
Vi jobber med jordens æraer, og lærer om hvilke dyr og vekster som fantes på ulike tider.
Det siste livet som kom hadde en mye større hjerne enn alle andre skapninger, hvem var det??

Uken har vært veldig fin, Det er mye godt arbeid i arbeidsøktene, og god ro i klasserommet.
Små og store trives.
Nå får vi lov å leke sammen med Medio når vi er ute. Det var det noen som ble veldig glade for.
Vi er i gang med utviklingssamtaler, og tar de siste neste uke.
Det er fint å få prate med dere, og kunne fortelle dere litt om hvordan vi har det :)

Vi ønsker alle en fin helg!

Hilsen oss på Primo

Ukebrev for Settimo uke 37

Hei!

Mediogjengen har jobbet godt denne uken i de ulike fagene. Vi jobber med alle de fire regneartene i matematikk og leseforståelse, rettskrivning og ordklassene i norsk. Mange jobber fremdeles med universet i kulturfag.

På torsdag hadde vi besøk av Erik som fortalte oss om et Ørretprosjekt vi er så heldige å få være med på. Vi fikk vite litt om hvor den lever, og hvordan den gyter. Vi skal få lære mer om dette neste torsdag. Da skal vi ut å se på en av bekkene på Hesnes hvor ørreten gyter.

Vi ønsker dere alle en flott helg!

Hilsen Medio

Hei alle sammen!

Denne uken har det vært mye god jobbing på Primo!
Elevene har fått mange presentasjoner om både bokstaver, tallsystem, gullperler og frimerkespill med mer.
Det er gøy å se ivrige elever som jobber i vei.

Vi har også hatt en nydelig høst-uke, og virkelig fått kost oss ute i fint vær i friminutt, og på uteskole.

Dette var siste uke på denne arbeidsplanen, så neste uke er det ny plan,
Vi starter da med temaet "Livets utvikling". Det skal bli veldig spennende.

Vi minner om at vi nå er trådt inn i første høstmåned, og at elevene trenger regntøy, støvler, og kanskje en fleece tilgjengelig på skolen.
Skiftetøy er også nødvendig å ha på plass.
Vil også minne om innesko for de som ikke har det enda.

Vi ønsker dere en fin helg!

Mvh oss på Primo

Ukebrev for Ultimo - uke 37