Meny
Velg seksjon Foresatte
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen
Her legges det ut dokumenter og artikler for foresatte. Artiklene ligger under, og dokumentene til høyre.
Settimo uke 38

Hei!

Denne uken har vært en fin og variert uke. Vi har vært på tur til Paradisbukta, og hatt besøk av Eirik og vært i ørretbekken. Vi har også jobbet med planen denne uken.

Vi starter på ny plan til mandag. Da er hovedtemaet Livets utvikling. Vi har temaer som dinosaurer, næringskjeder i havet, virveldyr og virvelløse dyr og mye annet spennende i kulturfag. I norsk jobber vi med skriftforming, leseforståelse, grammatikk og rettskriving. I matematikk jobber vi med alle de fire regneartene, doble og halve mengder og trekanten. 

 

Vi ønsker dere alle en god helg!

Hilsen Medio


Ukebrev for Settimo uke 37

Hei!

Mediogjengen har jobbet godt denne uken i de ulike fagene. Vi jobber med alle de fire regneartene i matematikk og leseforståelse, rettskrivning og ordklassene i norsk. Mange jobber fremdeles med universet i kulturfag.

På torsdag hadde vi besøk av Erik som fortalte oss om et Ørretprosjekt vi er så heldige å få være med på. Vi fikk vite litt om hvor den lever, og hvordan den gyter. Vi skal få lære mer om dette neste torsdag. Da skal vi ut å se på en av bekkene på Hesnes hvor ørreten gyter. 

Vi ønsker dere alle en flott helg!

Hilsen Medio

 


Settimo uke 36

Hei!

Nok en fin uke på Medio er over. Vi jobber fremdeles mye med rutiner, og samtaler rundt hvordan vi ønsker å ha det sammen på skolen. Vi snakker om hva  vi ønsker å lære mer om, og hvordan vi skal jobbe med dette.

I kulturfag er det fremdeles universet som er det store temaet. Vi jobber også med trekkfugler, sjøfugler, frukt og bær.

I matematikk og norsk jobber de godt både med materiell og i bøker. 

Vi har meldt oss på Beintøft, et opplegg som handler om fysisk aktivitet. 

Vi ønsker alle en riktig god helg!

Hilsen oss på Medio