Velg seksjon Foresatte
Her legges det ut dokumenter og artikler for foresatte. Artiklene ligger under, og dokumentene til høyre.

I god tradisjon inviterer vi igjen til juleavslutning med bål, gløgg, grøt og en fantastisk lysfest i skogen. Møt opp i god tid da parkering kan være en utfordring.

Vi tar i mot påmelding på Vipps til 549000

200,- pr familie eller 60,- pr person

Prisen inkluderer hele pakken med mat drikke, show og en deilig julestemning. Velkommen til foreldre, søsken og besteforeldre + +

Ukebrev uke 4

Denne uka har vi hatt test og fest. Gledelig å se at så mange har jobbet godt med planen og mestrer testen så godt. Vi hadde også en fantastisk skøytedag. Mange elever på Ultimo var flinke til å hjelpe de små på skøytebanen, og det var mange som lekte på kryss og tvers av gruppene. Det var mange stolte og glade barn, som mer enn gjerne viste fram hva de fikk til på skøyter. En ordentlig opptur for hele gjengen.

En riktig god helg til alle!

mvh Team Ultimo

Hei!

Vi har hatt en variert og spennende uke på Medio.

Mandag og tirsdag har det vært gode. lærerike og positive arbeidsdager. Elevene jobbet godt med planene sine.

Tirsdag var vi hele skolen på skøytebanen på Myra i Arendal. Dette ble en dag med strålende vær, blide barn, nye vennskap og masse mestring.

Torsdag var vi på Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand i regi av den kulturelle skolesekken. Utstillingen vi fikk være med på het Krefter. Vi fikk en omvisning og workshop etterpå. Tilbakemeldingen fra museumet var positive. De skrøt av en positiv, undrende og ærlig gjeng.

Hilsen oss på Medio

Ultimo - uke 3

Ukebrev uke 3

Uke 3:

Denne uken har vi hatt mange gode arbeidsøkter på Settimo. Det er gøy å se hvor ansvarsbevisste og arbeidsvillige denne gjengen har blitt.

På torsdag var vi på Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand. Det var et artig besøk, der vi fikk se utstillingen "Krefter". Elevene fikk også prøve seg på egne oppgaver, både i digital kunst og med leire.

Uke 4:

Onsdag blir det skøytedag i Arendal. Alle kan ta med seg noe å grille, og gjerne noe godt og varmt å drikke. Husk varmt tøy!

Vi anbefaler at alle bruker hjelm. De har ekstra hjelmer på banen, dersom noen ikke har.  Det er også mulighet for å leie skøyter for 50 kr.

Det er værforbehold, så det blir sendt ut en melding på Transponder i forkant.

Fredag skal Settimo på en utstilling på Kuben (museet) i Arendal.

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo

Godt nytt år! Det var fint å treffe alle igjen. Denne uka har vi jobbet med det å si hyggelige ting til hverandre og ta vare på de vi går i klasse med. Dette er noe vi kommer til å ha fokus på framover. Elevene hadde mitt valg og fikk i oppgave å bytte ut kjipe kommentarer med hyggelige kommentarer. Hele tavla ble full av forslag. Vi har ellers startet opp med ny religion, Islam, og arbeider også med temaene pubertet (5.klasse) og rus (6.klasse). Vi arbeider også en del med å skape god arbeidsro og det å kunne ta en beskjed og utføre det beskjeden sier. Torsdag neste uke skal vi besøke Sørlandets kunstmuseum i Kristiansand. Bussen drar fra skolen fra morgen av, så det er viktig at alle elevene er presise denne dagen. Det kommer en transponder påminnelse neste uke. Vi gleder oss til nytt halvår.

mvh team Ultimo